Kill your Demons!

Ny cykel(?)

Når man (bare) går derhjemme, får man oparbejdet en (til tider ukontrolabel) shoppetrang – eller det gør jeg i hvert fald! Dag ud og dag ind kan jeg surfe nettet tynd og “google” det ene efter det andet, som jeg mener, at vi i familien har behov for; det kan være på Reshopper eller DBA efter brugte My Little Pony’er til den store, en Belle-kjole, som hun ville elske eller H&M, hvis de (som altid) har nogle gode tilbud – barnet skal jo have nyt tøj fra tid til anden (læs: gennemsnitligt en gang om måneden #OMG).

Det er helt forfærdeligt, og manden er desværre ikke meget bedre.

Han har fornylig fået en ny cykel – helt præcist for cirka halvanden uge siden (did you see what I did there?), og vi var i mandags ude og cykle sammen, hvor han gav mig seriøst baghjul.

Til fortællingen skal det siges, at jeg er cykelmyggen i forholdet; jeg cykler til og fra alt, i alt slags vejr. Jeg ELSKER at cykle, og min ældste er næsten født på en cykel (mit vand gik en halv time efter en cykeltur). OG det var faktisk min tur til at få en ny cykel, da den nuværende er over 8 år gammel.

Summasumarum; han fik en flot racercykel, for han var blevet overtalt af en cykeltosset kollega til at gå over til racer fra Mountainbike, som ellers har været hans fortrukne. Og nu, hvor jeg har set, hvor let han cykler fra mig til trods for at han ikke har cyklet i umindelige tider, begynder jeg også at forelske mig i racercyklens kunnen.

Jeg har længe ville have en Centurion, fordi de laver nogle virkelig flotte cykler. Ala denne Scott – som oven i købet er en racer.

 

Men for silvan, hvor er det svært om vi skal gøre det eller ej. Plus, at jeg har fået at vide, at den gamle cykel så skal ryge ud, for jeg må ikke have 3 cykler #saywhat

Den er sindsygt flot, den cykel – det må jeg erkende… #suk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kill your Demons!