sidste arbejdsdag

Lort og lagkage

Da jeg afleverede den lille i vuggestuen i torsdags endte jeg med at gå tudende derfra – det samme gjorde sig gældende i dag!

Det startede for et par uger siden nu, hvor en af medhjælperne (som jeg ellers aldrig har haft en samtale med, og som jeg ikke vidste, har noget med mit barn at gøre (jeg troede hun var på en af de andre stuer)) hiver fat i mig og fortæller at Vigga er meget sur for tiden, hele dagen og at de (hende og to af primær-pædagogerne) havde talt om, at nogle kortere dage for hende nok var godt. Så hvis jeg havde mulighed for det (?). Jeg fortalte, at det ikke rigtig var muligt at aflevere senere pga. storesøster, der skal med bussen 8.25, og at jeg allerede henter tidligere, når jeg kan.

To gange hev hun fat i mig på en uge, for det var åbenbart ikke tydeligt for dem, at jeg forsøgte at hente tidligere, efter første gang.

I torsdags fortalte den ene primær-pædagog så, at Vigga var meget tryghedssøgende om formiddagen og allerhelst ville sidde hos hende eller Linda (den anden primær-pædagog), og blev meget vred og sur, når hun ikke kunne komme til det – “de har jo også andre børn at tage sig af. Så hvis jeg kunne aflevere senere, kl. 10.30, bare 2 til 3 gange om ugen..” Efter hendes mening, er det kun om formiddagen, at den er gal. “Eftermiddag, efter lur, ingenting”.

Jeg fik oplevelsen af, at mit barn ikke trives dernede og er meget sur/ked, så jeg begyndte at tude og måtte aflevere mit barn sådan. Jeg havde ikke mulighed for at tage hende med hjem i torsdags, for ellers havde jeg gjort det.

Farens reaktion var, at det er institutionens problem, og at de må fikse det. Jeg er ikke helt enig, da jeg ikke kan bære, hvis mit barn ikke trives dernede, men jeg synes også, det er træls at betale kassen for noget, vi ikke får! Min pædagog-mor sagde dog præcis det samme som faren, at det er deres problem og ikke mit! Så nu er jeg i syv sind..

Hun ER et meget tryghedssøgende barn, og har alle dage været det. Og indkøringen var et helvede for os begge. Men hvad skal jeg gøre?

Da jeg gik i dag, så den studerende, at jeg gik tudende, så hun hev fat i mig for at høre, hvad der skete. Hun fortalte, at V rigtig nok var sur, når jeg gik, men hurtigt blev glad igen, og efter formiddagsmaden var der intet (dvs. kl. 9.30, hvilket jo er en helt anden fortælling, så hvem skal man snart tro på). Hun bekræftede, at V elsker at sidde ved en voksen og at det har de ikke hænder til, som jeg jo godt er klar over. Hun ville sige det videre og bede dem hive fat i mig, når jeg henter. Så må vi se, hvad de siger.

Lige nu har jeg allermest bare lyst til at melde hende ud og finde på en anden løsning. De andre voksne sagde i øvrigt “hej Vigga, har du sovet længe?”, da vi kom 10.30, så de taler åbenbart heller ikke sammen, for dels er det jo altså en af pædagogernes forslag, dels har jeg noteret det i app’en til dem..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sidste arbejdsdag