Lort og lagkage #2

Vinkler

Jeg faldt lige over denne blog skidtkanel.dk og hendes insta-profil speltkusse, hvor hun i sommer har lagt et billede op med to forskellige vinkler = en ny verden åbnede sig for mig!

Jeg holder mig langt væk fra selfies og kameraer, der peger mod mig, og jeg tjekker også kun spejlet, når jeg skal fjerne heksehår eller hudorme (og det er kun fordi jeg seriøst ikke kan styre mine fingre og lade være). Jeg har alle dage følt ubehag, når jeg så billeder af mig selv – det kan nok tælles på én hånd, hvor mange billeder, der findes af mig, som jeg synes er pæne. Og det har gjaldt* hele mit liv, også inden børn og ekstra kilo på hagen! I mine helt unge dage kunne jeg kigge mig i spejlet og blive helt “forskrækket”, fordi hende jeg så, ikke var det billede jeg havde af mig selv i hovedet. Jeg havde vitterlig følelsen af at kigge på en fremmed (det er jeg trods alt ovre i dag).

Men hende speltkusses billede(r) fascinerer mig helt vildt; at der kan være SÅ stor forskel på, hvordan man “ser” ud, alt efter vinklen. Utroligt. Så måske jeg skulle gå i gang med at finde min egen “flotte” vinkel…

 

*Nørd-info fra min livline www.sproget.dk: Vidste I, at man også kan sige “har gældt”?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lort og lagkage #2