En seriøs tidsrøver!

For en husmor er der altid noget at gøre..

..Er det ikke sådan den lyder, Anne Dorthe Michelsens sang? Det er om noget sandt!

Jeg skal i dag vaske 2 voksendyner,  1 juniordyne (+ betræk for alle tre), 3 hovedpuder + betræk, et lagen samt et voksenstørrelse tisseunderlag. Og det skal jeg ikke fordi datteren har sovet mellem forældrene og er kommet til at tisse i søvne. Eller fordi de voksne har hygget sig lige voldsomt meget. Eller fordi den mindste har gylpet.

Nej, det skal jeg fordi jeg har en kat, der er i fucking stykker efter at den var til dyrlægen og få revet et par tænder ud. Seriøst fuck mit liv lige nu! Det kostede 2600,- at få hende ordnet og lige nu står hun til en kugle for panden! Hun har pisset i vores seng tre eller fire gange nu – det er anden gang jeg skal vaske dyner og jeg skal jo i vaskekælderen og finde en chancetid hver gang. Det dur ikke, at jeg gør det, når jeg ellers har en tid, for så når jeg ikke at vaske vores tøj.

Jeg er virkelig træt af hende i de her dage, og stopper hun ikke, bliver jeg jo nødt til at aflive hende (eller forære hende væk, men hun bliver svær at tale op, ikk).

Dylægen anbefalede mig at prøve med en spray, der hedder noget ala silliway, der skulle virke beroligende. Og virker det ikke, bør hun tjekkes for urinvejsinfektioner m.m. for at udelukke det fysiologiske. Er det et adfærdsmæssigt problem, vi er havnet i, så vil jeg tro de også siger aflivning.

Sidst jeg havde en kat på hospitalet, fik jeg ham efter to overnatninger med hjem i en kasse. Jeg synes næsten det her lugter af det samme 🙁

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En seriøs tidsrøver!