Weekendstrabadser - og første anerkendelse af mit lorteliv!

En seriøs tidsrøver!


Jeg har nu siddet i halvanden time (edit: 2 timer nu) og nørdet blog for at få widgets på, tilpasset min header (jeg har sågar siddet og lavet 4 andre, så jeg kan skifte ud), tilføjet instagram billeder.. og linket til min IG profil virker stadig ikke (?)

Jeg er (åbenbart) ret nørdet, hvad sådan noget her angår – jeg vil virkelig gerne have at det ser pænt ud og at links bare spiller! Så når diverse guides ikke hjælper, kan jeg godt gå hen og blive pænt irriteret. Og hvad sker der i øvrigt for den kæmpe reklame, man skal have i baggrunden af sin blog??? Det skal bare væk (uden at koste en formue, hvilket det sikkert gør.. edit: har lige fået svar fra support’en og det kan IKKE fjernes :-O)

Men det her blogging er jo en tidsrøver uden lige! Faren er alene med pigerne i aften, da jeg har et 3-timers kursus hos HK i moms og løn kl. 17.00-20.00, så hjemmet skal have en overhaling inden jeg skal køre (eller rettere inden manden er hjemme ved 14tiden, hvor vi skal hen og se på cykel til ham); Køkkenet skal ordens; vasketøjet fra i tirsdags skal på plads; jeg har lige sat to maskiner over, der også skal ordnes og på plads senere (der er seriøst altid noget at vaske, når man har en 4årig, der synes hun skal tisse i bukserne igen og en 1årig der partout vil spise selv, og når man ikke har egen vaskemaskine, er opgaven bare lidt større).

Jeg bliver træt bare ved tanken… og så kan jeg slet ikke forestille mig, hvordan jeg skal få tid til både at have et job (jeg satser dog lidt på deltid, her de første par år) OG holde hjemmet rent og pænt :-O

Hvordan gør (I) andre?

Kaffe.. og noter, så farve og skrift bliver ens overalt på bloggen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendstrabadser - og første anerkendelse af mit lorteliv!